LOV NA KRADLJIVCE

Michael Schumacher je u klinici bio pod imenom...

26.06.2014 u 13:27

Bionic
Reading

Zdravlje Michaela Schumachera posljednjih dana je palo u drugi plan, a mediji sada s velikom pozornošću prate kako se odvija istraga koja je pokrenuta zbog krađe zdravstvenog kartona sedmerostrukog svjetskog prvaka u Formuli 1

Kradljivac ili kradljivci su stupili u kontakt s nekoliko francuskih, švicarskih i njemačkih medija i ponudili im nekoliko desetaka stranica Schumacherova zdravstvenog kartona za 60.000 švicarskih franaka.

Francuska policija pokrenula je istragu kako bi otkrila krivce, ali je i sama priznala da nisu mogli utvrditi je li papire ukrao netko od zaposlenika ili se dogodio hakerski napad u informatički sustav klinike u Grenobleu.

Prema posljednjim informacijama, mnogo je osoba imalo pristup Schumherovim zdravstvenim podacima, sve ih je ispitala policija, ali zasad nema osumnjičenih za taj nemoralni čin.

Inače, njemački mediji otkrivaju da je Michael Schumacher u francuskoj klinici bio i pod drugim imenom – Jeremy Martin, a dodajmo kako je agentica njemačkog vozača najavila tužbu svakome tko objavi ukradene zdravstvene dokumente.