RAKITIĆ ODLIČAN

Messi opet 'fulao' penal, Suarez se osvetio Athleticu!

23.08.2015 u 19:23

Bionic
Reading

U nedjeljnoj utakmici 1. kola Primere Barcelona je po treći put zaredom igrala protiv Athletic Bilbaa, a iako Lionel Messi nije uspio zabiti kazneni udarac u prvom poluvremenu, golom Luisa Saureza upisala je vrijednu pobjedu...

Nakon što je Athletic pregazio Barcelonu prije devet dana u prvoj utakmici španjolskog Superkupa, a onda ostao neporažen u uzvratu, ove nedjelje na rasporedu je bio treći nastavak baskijsko-katalonske trilogije. Barca je na San Memesu ovaj put prekinula negativnu seriju i vratila se na pobjednički kolosijek, iako nije bilo lako.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a gosti nisu uspjeli povesti iako su imali kazneni udarac. Naime, u 31. minuti Gorka Iraizoz pročitao je Lionela Messija i s lakoćom mu obranio penal, što je jako iznerviralo Argentinca.

Bio je to peti promašeni penal Messija u Primeri, a posljednjih godina oni su zbilja zaredali.

Ipak, u 54. minuti došli su u Barceloni na svoje. Asistirao je Jordi Alba, a Luis Suarez doveo je goste u vodstvo iz blizine.

U završnici su gosti pokušali pritisnuti i doći do izjednačenja, ali nisu uspjeli pa je Barca dobila zadovoljštinu nakon dva neuspjeha u nizu protiv Athletica.

Ivan Rakitić igrao je svih 90 minuta i sudjelovao dijagonalom prema Albi kod jedinog pogotka.

Athletic Bilbao 0-1 BarcelonaHighlights

Posted by OurMatch.net on 23. kolovoz 2015

Primera, 1. kolo:

Athletic B. – Barcelona 0:1 (Suarez 54)