UOPĆE NIJE TRČAO

'Messi misli da su gledatelji idioti, zato je tako igrao!'

10.04.2014 u 14:21

  • +12

Liga prvaka: Atletico - Barcelona

Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Sergio Perez

Bionic
Reading

Lionel Messi na meti je žestokih kritika nakon što je pretrčao tijekom utakmice s Atleticom tek nešto više od golmana Josea Pinta...

Barcelona se oprostila od Lige prvaka, a njezin najbolji igrač Lionel Messi potpuno je razočarao svoje fanove. Naime, u ključnom dvoboju četvrtfinala Lige prvaka pretrčao je samo 6.8 kilometara, što je četiri kilometra manje nego što bi trebao pretrčati igrač na njegovoj poziciji.

Nogometni mediji dan poslije ismijavaju Argentinca, s obzirom da je pretrčao samo kilometar i pol više od svog golmana Josea Pinta, a na njega se posebno obrušio bivši francuski branič Willy Sagnol, koji smatra da je takav pristup nogometu uvreda navijačima na tribinama.

'Messi misli da su gledatelji idioti! Utakmicu je proveo šetajući,' kaže Sagnol koji s druge strane naglašava glavnog junaka pobjede Atletica, trenera Diega Simeonea:

'Imao sam priliku igrati protiv njega. Bio je prava zvijer na terenu.'

Španjolski pak mediji veličaju argentinskog trenera i naglašavaju Simeoneovu izjavu koja dobro opisuje filozofiju igre Atletica: ne pobjeđuju uvijek dobri, nego pobjeđuju borbeni!