hoće li opet biti suparnici?

Messi je dva mjeseca šutio, a sada posve iskreno progovorio o Ronaldu

04.09.2018 u 09:42

Bionic
Reading

Iako ih je puno zanimljivije gledati na nogometnim terenima, njihovi navijači ponekad žele čuti i najbolje igrače svijeta. Tako se s nestrpljenjem čekala i izjava Lionela Messija na temu prelaska Cristiana Ronalda iz Reala u Juventus

Godinama su bili ljutiti rivali u španjolskoj Primeri Division odnosno La Ligi, baš kao što su i njihovi klubovi, Barcelona i Real - bili najžešći suparnici. No, trenutno su se putovi Lionela Messija i Cristiana Ronalda malo razišli i jedino gdje je moguće da se sretnu su utakmice u europskim natjecanjima.

Čak ni okršaji u reprezentacijama nisu izvjesne jer do sljedeće svjetske smotre treba proći četiri godine.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Juventus Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, nakon dva mjeseca šutnje od transfera Portugalca u Juventus, oglasio se sjajni Argentinac.

'Real Madrid je jako oslabljen odlaskom Cristiana Ronalda, jer je on jedan od najboljih nogometaša na svijetu. Juventus je sada, nakon što je doveo Ronalda, favorit za osvajanje Lige prvaka. Iskreno, bio sam iznanađen njegovom odlukom da napusti Real i ode u Juventus', rekao je Messi i dodao:

'Juventus je vrhunska ekipa i sigurno će sada biti mnogo jači i konkurentniji u Ligi prvaka. Naš cilj je da ove sezone pokušamo osvojiti to natjecanje. Tri godine smo ispadali u četvrtfinalu... I baš zato smo si Ligu prvaka postavili kao primarni cilje ove sezone. Napravit ćemo sve da je i osvojimo'.