JOŠ SE OPORAVLJA

Messi će protiv PSG-a igrati samo ako bude 'frke'?

08.04.2013 u 17:12

Bionic
Reading

Hoće li u srijedu od početka uzvratnu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Barcelone i PSG-a početi najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi, još nije poznato.

Podsjetimo da je Argentinac ozlijedio bedreni mišić desne noge u pariškom ogledu protiv PSG-a (2:2), te zbog toga nije odigrao drugih 45 minuta tog ogleda, kao niti subotnji prvenstveni ogled protiv Mallorce na Camp Nou.

'Dobro je, oporavljam se. Bilo je lijepo gledati Abidala kako se u subotu vraća na travnjak, kao i našu laganu pobjedu. Valjda ću se i sam u srijedu vratiti na travnjak', rekao je tamošnjim novinarima Lionel Messi.

Inače, katalonski Sport piše da je Barcelonin plan B da Messi krene s klupe za pričuve u tom meču, ali i da u nastavku uđe na travnjak 'izmaknu li stvari kotroli'.

Dakle, bude li Barcelona od starta imala situaciju na travnjaku u svojim rukama i bude li rezultat išao Kataloncima u prilog, a Messi uistinu ne bude u startnoj momčadi, moguće da će Argentinac izbivati i potpuno s tog ogleda.

No, sve su opcije otvorene, piše Sport, te navodi da Messijev oporavak ide u dobrom smjeru, ali ipak možda nešto sporije nego li su to očekivali u klubu.