'JAKI SMO'

Messi Argentincima: Nadoknadit ću loše igre iz kluba

20.05.2014 u 22:22

Bionic
Reading

Lionel Messi kao i cijela momčad Barcelone nije imao sezonu za pamćenje, no nada se kako će s reprezentacijom Argentine situacija biti posve drugačija

Odmah nakon potpisivanja ugovora s Barcelonom, Lionel Messi je otputovao u Buenos Aires. Tamo će se priključiti reprezentaciji Argentine s kojom će se pripremati za nastup na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

'Sada sam došao u reprezentaciju i potpuno ću promijeniti situaciju u glavi. Često mi se dosad događalo da kada mi ne ide najbolje u reprezentaciji, u Barceloni sve ide savršeno. Nadam se da će ovaj put sve biti drugačije i da ću u reprezentaciji nadoknaditi lošije igre iz kluba', rekao je Messi nakon što je doputovao u Buenos Aires.

'Kada se ponovno okupimo i kada budem u krugu suigrača i prijatelja, promijenit će mi se i raspoloženje i sve će biti drugačije. Imamo fantastičnu skupinu igrača, svi dolazimo u dobrom stanju i nadam se da ćemo ostvariti ciljeve. Naša reprezentacija je vrlo jaka', dodao je Messi.

Messi je ove sezone u 46 nastupa postigao 41 pogodak unatoč problemima s formom i ozljedom koja ga je mučila dijelom sezone. Već ranije je najavio kako mu je cilj osvojiti naslov prvaka svijeta s Argentinom i nada se da će to napraviti već u Brazilu.