POKAJNIK

Menadžer 'svraka' gurkao pomoćnog suca, pa se ispričavao

19.08.2012 u 10:24

Bionic
Reading

Alanu Pardewu zbog guranja suca prijeti nekoliko utakmica suspenzije ili samo novčana kazna od nogometnog saveza Engleske

Menadžer engleskog nogometnog Premierligaša Newcastlea, Alan Pardew, ispričao se zbog 'gurkanja' linijskog suca za vrijeme utakmice protiv Tottenhama.

Pardew je preburno reagirao prilikom napada Tottenhama, blizu njegovog menadžerskog prostora. Naime, Pardew je vidio da je lopta izašla izvan granice igrališta, ali linijski sudac, koji je stajao na svega pola metra od njega, nije dijelio isto mišljenje. Pun emocija i uzbuđenja Pardew je malčice odgurnuo Suarta Burta, te gotovo iste sekunde završio na tribinama.

'Glup potez priznajem. Ispričavam se. Već sam razgovarao sa sucima i izgladio stvar. Cijeli tjedan govorim svojim igračima kako da se ponašaju i da nastave živjeti u duhu Olimpijskih igara i onda ja napravim ovakvu glupost. Ne znam što mi je bilo. Jedino što mogu je ispričati se', rekao je Pardew za ESPN.

Newcastle je na kraju ipak slavio protiv 'spursa' rezultatom 2-1, iako je momčad menadžera Andrea Villas-Boasa ostavila daleko bolji dojam od domaćina.

Pardewu zbog guranja suca prijeti nekoliko utakmica suspenzije ili samo novčana kazna od nogometnog saveza Engleske.