UGOVOR U SURADNJI

Medveščakov tim u službi hrvatskih hokejskih reprezentacija

16.03.2015 u 15:19

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu Nikola Švigir i predsjednik KHL MEDVEŠČAK Zagreb Damir Gojanović danas su potpisali dogovor o suradnji na osnovu kojeg Medveščak svoje klupske resurse ustupa Savezu u cilju podrške i uspješnog djelovanja nacionalnih hokejskih vrsta.

Medveščak će tako za hrvatsku reprezentaciju hokeja na ledu, ususret i tijekom predstojećih IIHF Svjetskih prvenstava za seniore, juniore i žensku nacionalnu vrstu, obavljati poslove organizacije, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija, sponzorskih i marketinških komunikacija.

'Medveščak je s godinama izgradio vrlo kvalitetnu i profesionalnu organizacijsku strukturu koja vjerujemo može pružiti izvrsnu podršku svim našim nacionalnim vrstama na predstojećim međunarodnim natjecanjima. Radujemo se da su kolege u Medveščaku prihvatile naš poziv na suradnju i vjerujem kako će ovo i za njih biti kvalitetno iskustvo. Mi u Savezu sada ćemo imati još vremena i mogućnosti raditi na razvojnim projektima hokeja na ledu'mpredstavio je suradnju Nikola Švigir, predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

'Već godinama sustavno, paralelno s vođenjem kluba, radimo i na unaprijeđenju reprezentacije kako kroz jačanje igračeg i stručnog kadra tako i kroz povezivanje klupskih partnera i sponzora sa Savezom i reprezentacijom. Drago mi je da smo i ovaj put, i Savez i mi, jedni u drugima pronašli kvalitetnog partnera sa zajedničkim ciljem. Želja nam je da kroz kvalitetno razvijene i organizirane Medveščakove timove, na čijem čelu su vrhunski profesionalci u svome poslu, pomognemo reprezentativcima i reprezentativkama u njihovom sportskom nastupu na budućim međunarodnim natjecanjima. Vjerujem da će i naši radni timovi profesionalno napredovati kroz ovu suradnju i time obogatiti svoje poslovno iskustvo', izjavio je povodom sklapanja dogovora o suradnji Damir Gojanović, predsjednik KHL MEDVEŠČAK Zagreb.

Članovi Medveščakova tima svoj će angažman ususret i tijekom nastupa hrvatske hokejske reprezentacije na predstojećim međunarodnim natjecanjima obavljati volonterski, bez ikakve financijske naknade.

„Ova suradnja organizirana je kao dio Medveščakovog društveno-odgovornog projekta 'Medvjeđa usluga - dobra stvar' u sklopu kojeg suradnici i članovi kluba dio svog vremena te znanja i vještina dobrovoljno 'daruju' drugim, izvan klupskim projektima, događajima i organizacijama. Mi u Medveščaku nadamo se kako će i naš angažman pomoći u uzdizanju hrvatske hokejske reprezentacije na višu razinu te samim time pomoći igračima i stožeru na njihovom uspješnom nastupu i plasmanu na predstojećim natjecanjima“, izjavio je povodom sklapanja dogovora o suradnji Ranko Vučinić, direktor komunikacija Medveščaka i savjetnik predsjednika Kluba za društveno-odgovorno djelovanje.