UZBUNA U NJEMAČKOJ

Mediji objavili da Schumi ponovo hoda, obitelj sve demantirala!

22.12.2015 u 09:37

Bionic
Reading

Njemački magazin Bunte, što su prenjeli neki mediji, objavio je priču o Michaelu Schumacheru koji se uz pomoć svojih njegovatelja ponovo može kretati i podiže ruku u zrak, no glasnogovornica obitelji Sabine Kehm brzo je razočarala fanove F1 šampiona objavivši oštri odgovor

Podsjetimo, sedmerostruki F1 prvak već pune dvije godine vodi borbu s teškom ozljedom glave koju je zadobio na skijanju u francuskom Meribelu. Zna se da je bio u induciranoj komi u bolnici u Grenobleu, no kako protječe rehabilitacija koju provode liječnici u njegovom domu u Švicarskoj potpuna je nepoznanica.

Obitelj u posljednjih godinu dana gotovo da nije puštala u javnost nikakve informacije o zdravstvenom stanju Michaela, a iz neslužbenih izvora procurilo je da ne može hodati niti govoriti i ima limitiranu razinu svjesnosti. Te informacije nikad nisu potvrđene.

Međutim, ovih dana uzburkao je javnost njemački magazin Bunte koji je objavio u svom novogodišnjem izdanju priču o Michaelu Schumacheru koji ponovo hoda i može podići jednu ruku.

'Jako je mršav, ali može ponovo malo hodati uz pomoć terapeuta. Također može podići ruku,' tvrdi izvor na kojeg se poziva ovaj magazin.

Naravno, ove informacije uzburkale su javnost u Njemačkoj, a na žalost ljubitelja F1 velikana obitelj nije potvrdila dobre vijesti.

'Nažalost, tvrdnje da se ponovo može kretati nisu točne. Takva nagađanja su neodgovorna, jer s obzirom na težinu ozljeda, Michaelu je privatnost jako važna. Također nažalost daje lažnu nadu mnogim uključenim ljudima,' izjava je glasnogovornice Sabine Kehm.