SVE SU GLASNIJI

Mediji nemilosrdni prema Modriću i njegovoj sudbini u Realu: On upućuje svoje posljednje udarce

06.02.2023 u 18:10

Bionic
Reading

Nakon što je s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru osvojio brončano odličje kapetan Vatrenih Luka Modrić (37) nikako ne uspijeva uhvatiti formu i sve je češće me udaru španjolskih medija

Nakon što je s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru osvojio brončano odličje kapetan Vatrenih Luka Modrić (37) nikako ne uspijeva uhvatiti formu i sve je češće me udaru španjolskih medija.

Real Madrid doživio je novi težak i neočekivan poraz na gostovanju kod Mallorce te sada zaostaje za Barcelonom osam bodova.

Kriza igre više brine navijače i vodstvo kluba od krize rezultata jer dovoljno je još utakmica da se stvari preokrenu.

Trener Reala Carlo Ancelotti i prije Mallorce se odlučio za poteze koji bi trgnuli momčad. Luku Modrića je, među ostalima, ostavio na klupi, a povjerenje dao veznom redu Ceballos, Tchouameni i Valverde, trojcu od kojih se očekuje da dostojno zamijene igrač koji su godinama vukli Madrid prema trofejima.

'Teško je reći zbogom momčadi koja je dala sve, ali zbog godina njena izvedba više nije onakva kakva je bila. Camavinga, Tchouameni, Valverde i Ceballos trebaju dobiti više prilika kako bi nastavili napredovati, dok Kroos i Modrić upućuju svoje posljednje udarce', piše katalonski Diario Sporta.

Ovo mišljenje nije usamljenje. 

'Ako govorimo o sedmorici igrača kojima istječe ugovor s Realom Modrićeva situacija je najkompliciranija', rekao je u emisiji o španjolskoj nogometu El Chiringuito poznati voditelj Josep Pedrerol.

Standings provided by Sofascore