POVIŠICA F1 ZVIJEZDI

McLarenova nemoralna ponuda Hamiltonu: Što će reći na ovo?

25.05.2012 u 10:18

Bionic
Reading

Iz momčadi McLaren-Mercedesa spremaju se ponuditi svom vozaču Lewisu Hamiltonu, svjetskom prvaku u Formuli 1 iz 2008. godine, novi petogodišnji ugovor

The Sun navodi je Hamiltonu ponuđen ugovor vrijedan čak 100 milijuna funti te kako je to 33-postotno povećanje plaće u odnosu na njegov aktualni petogodišnji ugovor vrijedan 75 milijuna funti koji istječe na kraju ove godine.

Ako pristane na nove uvjete - koje su neki nazvali nemoralnima u vrijeme recesije - Hamilton će se na listi najbolje plaćenih svjetskih sportaša popeti za koje mjesto više, a s obzirom da je zbog atraktivnog izgleda i vrlo privlačan oglašivačima, logično je kako će zaraditi puno više od spomenutog iznosa.

Hamilton nikad nije skrivao svoju želju za ostankom u McLarenu, a šef momčadi Martin Whitmarsh odlučan je u namjeri da uz njega zadrži i drugog Britanca u vozačkoj postavi, Jensona Buttona

Nakon teške 2011. godine u kojoj su ga pratile brojne kontroverze na stazi, a i ljubavni problemi, 27-godišnji Hamilton se ove godine stabilizirao i usredotočio se na povratak na vrh.

Ipak, usprkos kvalitetnim vožnjama u prvih mu je pet utrka sezone pobjeda izmicala, što se nada prekinuti ovog vikenda na Velikoj nagradi Monaka.

Od nove ponude vjerojatno mu se zavrtjelo u glavi i za očekivati je kako će reći – DA!