conte polako 'kipi'

Mateo Kovačić postaje preokupacija velikog talijanskog trenera

15.06.2019 u 09:23

Bionic
Reading

Milanski Inter u novu sezonu ulazi s novim trenerom, a on je Antonio Conte. No, legendarni talijanski trener, zasad ne može mirno spavati jer od pojačanja i 'svježe krvi' nije dobio ništa

Antonio Conte, koji se trenerski proslavio na klupi torinskog Juventusa, od ove sezone vodit će ljutitog rivala iz Milana, Inter. Međutim, u samo par tjedana od preuzimanja 'crno-plavih' dojam je da Conte više nije tako entuzijastičan, jer čelnici kluba nisu mu ispunili obećanja - odnosno doveli nove igrače.

Novac je navodno spreman, a riječ o 120 milijuna eura, za koje bi doveo Lukakua, Džeku i Nicola Barellu.

Kineski vlasnici žele se riješiti Icardija. On je u Japanu na odmoru, ne pada mu na pamet odlaziti u ijedan drugi klub, osim eventualno u Juventus.

Finale Europske lige, Chelsea - Arsenal, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, ni u Torinu očito ne znaju što bi, jer u slučaju dolaska Icardija, morali bi žrtvovati Dybalu, a što Sarri i ne želi, pa je situacija oko Icardija dodatno otežana.

Sve to već stvara napetost kod Contea, koji svakako želi dovesti i našeg Matea Kovačića. Ali da bi se Hrvat vratio u klub, Inter se mora riješiti i Nainggolana.

Inter ga nudi za 30 milijuna eura, ali belgijski reprezentativac drži Inter u šahu jer ima još tri godine važeći ugovor. I Nainggolan i Icardi tako će se, po svemu sudeći, pojaviti na početku priprema, ali Conte neće dopustiti da Argentinac počne pripreme s momčadi.

Talijanski mediji pišu kako Icardi namjerno stopira odlazak, samo da bi Inter spustio cijenu te da bi doveo klub pred gotov čin.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia