NAJSRETNIJI UZ RONALDA

Mateo Kovačić nije skrivao sreću nakon prvijenca

09.12.2015 u 11:09

Bionic
Reading

Hrvatski vezni igrač Mateo Kovačić (21) istaknuo je da je sretan nakon što je u utorak postigao svoj prvi gol za Real Madrid u pobjedi nad švedskim Malmöm od 8:0 koja je unijela mir u svlačionicu madridske momčadi

'Sretan sam zbog prvog gola za Real Madrid. Bila je ovo velika pobjeda', poručio je nakon što je Real Madrid osigurao prvo mjesto u skupini A Lige prvaka i izborio plasman u osminu finala.

Kovačić je postigao gol u 70.minuti nakon što je natrčao na odbijenu loptu. Napadač Jesé je uputio udarac s desne strane, a vratar obranio nogom na prvoj stativi te se lopta odbila po sredini gdje ju je hrvatski reprezentativac dočekao na udaljenosti od dvanaest metara te udarcem iz prve poslao u nebranjeni dio mreže.

To mu je bio prvi gol za Real Madrid od kada je ljetos prešao iz milanskog Intera.

Kovačić je igrao u sredini terena u formaciji 4-3-3, a zamijenjen je u 76 minuti kada je umjesto njega ušao Denis Čerišev. Ruski napadač je, pak, prošli tjedan izašao u kup utakmici s Cádizom kako bi ušao Kovačić no s obzirom da Čerišev nije imao pravo nastupa zbog skupljenih žutih kartona Real Madrid je diskvalificiran iz kupa.