JOŠ JEDNU PRILIKU IMA

Massin vapaj: Imam brzinu za ostanak u Ferrariju!

27.08.2013 u 18:29

Bionic
Reading

Felipe Massa vjeruje da može izboriti svoje mjesto u Ferrariju za sljedeću sezonu, a to će uspjeti samo dobrom vožnjom u Monzi za dva tjedna

Brazilski 32-godišnji vozač dobio je ultimatum od talijanske momčadi da mora dobro voziti i ostvariti solidne rezultate u Belgiji i Italiji, ako želi ostati i sljedeće sezone. Na belgijskoj Spa osvojio je sedmo mjesto, što nije toliko impresivno s obzirom da je Alonso bio vrlo brz i na kraju završio drugi.

Massi za opstanak preostaje izvesti podvig u Monzi i zauzeti jedno od prvih pet mjesta u utrci na domaćem terenu, što bi moglo uvjeriti šefove da mu produže ugovor koji traje još od 2006. godine.

'Moram se koncentrirati na dobar rezultat u sljedećoj utrci. Tempo je bio pozitivan u Belgiji i mislim da sam pokazao da imam brzine. Siguran sam da ćemo, ako napravimo sve kako treba u utrci, biti konkurentni svaki put. No, u mnogima smo imali problema i nismo završili tamo gdje smo mogli,' priznao je Felipe Massa pa dodao:

'Treba nam još novih dijelova da bismo bili dovoljno brzi. Falili su nam neki važni dijelovi i zbog toga smo ponešto izgubili u posljednje vrijeme. U Belgiji sve što smo donijeli je dobro radilo. Nadam se da ćemo nastaviti u tom smjeru i ako nam to uspije, bolid će biti sve bolji i bolji do zadnje utrke, pa bismo mogli biti konkurentni kao u prvom dijelu sezone.'