Senzacija iz Italije

Massimiliano Allegri se vraća u velikom stilu; talijanski stručnjak sjeda na klupu velikana i sa sobom odmah dovodi Marija Mandžukića

24.08.2020 u 14:02

Bionic
Reading

Massimiliano Allegri će, tvrde Talijani, preuzeti milanski Inter i odmah tamo dovesti Marija Mandžukića s kojim je odlično surađivao u Juventusu

Talijanski mediji lansirali su pravu senzaciju. Najavljuju da bi se u Serie A mogao ponoviti scenarij iz 2014. godine kada je Antonio Conte napustio Juventus, a na klupi 'Stare dame' ga je zamijenio Massimiliano Allegri. To bi se sada moglo ponoviti, ali ovoga puta u Interu.

Antonio Conte će napustiti Inter koji je već u potrazi za njegovom zamjenom, a talijanski mediji pišu kako je najbliže preuzimanju milanskog sastava upravo Allegri. Dapače, uglavnom pišu kako je to gotova stvar, a ima i onih koji idu korak dalje pa već pišu o mogućim potezima i kadrovskim rješenjima koja će Allegri dovesti.

La Repubblica piše kako bi jedna od prvih Allegrijevih odluka nakon preuzimanja Intera mogla biti dovođenje hrvatskog napadača Marija Mandžukića. Talijanski stručnjak je s 34-godišnjim Mandžom odlično surađivao u Juventusu i upravo mu je Hrvat bio jedan od ključnih igrača.

Odlaskom Allegrija i dolaskom Maurizia Sarrija Mandžukić je izgubio mjesto u ekipi Juventusa i ubrzo napustio klub te otišao u katarski Al-Duhail s kojim je nedavno raskinuo ugovor. Sada bi se ponovno mogao ujediniti s trenerom na čiji je zahtjev i stigao u Juve i u 162 utakmice zabio 44 gola, te upisao 17 asistencija.

'Mandžukić je za mene poseban igrač. Dao mi je nevjerojatnu mogućnost za manevriranje. Sjajan je nogometaš. Često je mijenjao klubove i imao je težak put', rekao je prošle godine Allegri koji će, tvrde Talijani, uskoro opet voditi svojeg ljubimca. Ovoga puta u Interu.