FANOVI GA POPLJUVALI

Massa tvrdi: Alonso je bolji od Schumachera

08.11.2013 u 16:17

Bionic
Reading

Fernando Alonso je kompletniji vozač čak i od Michaela Schumachera, ustvrdio je Ferrarijev vozač na odlasku, Felipe Massa

Podsjetimo, Massa je imao priliku biti timski kolega sedmerostrukom F1 prvaku Michaelu Schumacheru 2006. godine, da bi u posljednje četiri sezone vozio uz još jednog velikog vozača, dvostrukog prvaka Fernanda Alonsa. Na pitanje koji je bio bolji, odgovorio je:

'Fernando. Schumacher je bio brz, ali Alonso je taj koji je u stanju sve savršeno posložiti,' izjavio je brazilski vozač i tako otvorio brojne rasprave F1 fanova putem interneta, koji se uglavnom ne slažu te spominju čak i oprugu koja je Massu pogodila u glavu 2009. godine nakon koje više nije svoj.

U svakom slučaju, 32-godišnji Felipe nema angažman za sljedeću sezonu. Spominje ga se u kombinaciji s Williamsom, no postoji i realna mogućnost da će završiti svoju karijeru za dva tjedna na domaćoj utrci u Brazilu.

'Mislim da sam zaslužio titulu 2008. godine, kad se uzme sve u obzir što se događalo te sezone,' prisjetio se Felipe koji je u Ferrariju proveo čak osam sezona.