OPET POD PRITISKOM

Massa priznao: Mjesto u Ferrariju mi je ugroženo!

07.08.2013 u 15:58

Bionic
Reading

Felipe Massa svjestan je da mu trebaju bolji rezultati u nastavku sezone ako želi ostati vozač talijanske momčadi

Brazilski 32-godišnji vozač dobro je otvorio sezonu, nanizao tri solidna rezultata u prve tri utrke te mjesto na postolju u Barceloni, no onda su krenuli problemi. U Monaku, Kanadi i Silvestoneu razbijao je svoj bolid, u Nurburgringu rano odustao, a u Mađarskoj bio tek osmi. Predsjednik Di Montezemolo upozorio ga je ovaj tjedan da mu mjesto u ekipi nije sigurno u sljedećoj sezoni, a toga je svjestan i sam.

'Rezultati će odlučiti o tome hoću li ostati ili promijeniti ekipu. Postoji mogućnost da ću ostati, ali najvažniji su rezultati,' priznao je Felipe Massa pa dodao:

'Zadovoljan sam načinom na koji vozim, svojom brzinom u utrkama i kvalifikacijama. Ali moram završavati utrke na normalan način i treba mi konstantnost. Ako se to poklopi, doći će i rezultati.'

U posljednje vrijeme s Massinim mjestom u Ferrariju za sljedeću sezonu povezuje se mladog Francuza Julesa Bianchija, a pojavila se čak i glasina da je talijanska momčad ponudila ugovor Kimiju Raikkonenu, no brzo je demantirana.

Brazilskog pak viceprvaka iz 2008. godine mediji sljedeće sezone sele u momčad Lotusa, gdje bi se eventualnim Raikkonenovim odlaskom uprazno mjesto u ekipi, a spominjalo ga se i u kontekstu Williamsa...