TRI PUTA U OGRADU

Massa ogorčen: Kakva je to bila liječnička pomoć!?

09.06.2013 u 12:20

Bionic
Reading

Felipe Massa ponovo je razbio svoj Ferrari, po treći put u dva tjedna na kvalifikacijama uoči utrke u Montrealu. No, još uvijek je bijesan zbog tretmana kojeg je imao prije dva tjedna u Monte Carlu...

brazilski vozač Formule 1 i Ferrarijev adut u posljednje vrijeme ima gadnih problema na stazi. Dva je puta imao sudar s zaštitnim ogradama u Monte Carlu, kao i jednom ovih dana u Montrealu.


Zanimljivo da je sva tri puta Massa na sličan način imao incidente na stazi, te je sva tri puta gubio kontrolu nad bolidom. U Montrealu, na Velikoj nagradi Kanade, je sudjelovao u nesreći na službenom treningu, nakon čega je izjavio:

'Nevjerojatno je sve ovo što mi se događa. Osjećam se kao da sam u nekom čudnom filmu. Ne mogu uopće pronaći pravo objašnjenje za sve,' rekao je Brazilac i dodao:

'Ovaj udarac u Montrealu je zapravo ništa prema svemu onome što mi se događalo u Monte Carlu. Fizički sam skroz normalno, ali sam psihički nešto uzdrmaniji.'

No, Massa je još uvijek ogorčen zbog onog što se događalo u Monaku. Naime, nakon teške nesreće u utrci tvrdi da mu nije pružena adekvatna liječnička pomoć.

'Trebalo je 13 minuta da dođe ambulantno vozilo. A onda su me još natjerali da preskočim ogradu,' priznao je 32-godišnji Brazilac kojeg je jako bolio vrat nakon te nesreće.