DEBAKL FERRARIJA

Massa nakon teške nesreće završio u bolnici

27.05.2013 u 17:00

Bionic
Reading

Felipe Massa zbog jakih bolova u vratu morao je posjetiti bolnicu nakon što se po drugi put u dva dana na istom mjestu zabio u ogradu na stazi u Monte Carlu

Očajan vikend za Ferrari u Monaku. Alonso neprepoznatljiv, a Massa dvaput na istom mjestu u zaštitnoj ogradi, uoči prvog St. Devote zavoja. Upropastio je u subotu Felipe na taj način svoje kvalifikacije, pa je morao startati kao posljednji, no isto se ponovilo i u utrci, na istom mjestu i na isti način. Brazilčev vikend završio je na najgori mogući način.

Nakon incidenta Massa je osjećao jake bolove u vratu pa je morao u bolnicu na dodatni pregled, no čini se da je prošao bez ozbiljnih posljedica.

'Ova je nesreća izgledala slično onoj na trećem slobodnom treningu, ali nije bila. Ovaj put je bio problem u prednjem lijevom dijelu bolida. Ne znamo još točno što je bilo, to ćemo istražiti u Maranellu. Srećom, bez obzira na težak udar, Massa je dobro i već se nalazi kod kuće. Bit će spreman za utrku u Montrealu,' potvrdio je ravnatelj Ferrarija Stefano Domenicali.