PREDSJEDNIK JE JASAN

Marković: Ako ne pobijedimo, ni ne zaslužujemo SP

11.08.2009 u 21:35

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija održala je u utorak navečer trening u Minsku, a u srijedu ih očekuje važan kvalifikacijski susret za Svjetsko prvenstvo protiv Bjelorusije

Optimizam pršti na sve strane iz hrvatskog tabora. Hrvatska lovi tri boda na bjeloruskom tlu. U Minsku su Bilićevi izabranici održali trening na stadionu Dinama, gdje ih čeka sudbonosni meč, a dobra vijest je da su svi spremni i da su ozljede prije utakmice zaobišle hrvatsku svlačionicu.

Po svemu sudeći, Bilić je riješio i sve nedoumice oko toga tko će biti u napadu, pa bi se tako uz Eduarda u 'špici' trebao naći i Ivica Olić.

U utorak se oglasio u Sportskim novostima i predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković. Čelni čovjek našeg nogometa je, kao i ostali članovi hrvatske ekspedicije, zračio optimizmom i bio je jasan.

'Moramo biti oprezni, to je sigurno. Međutim, ponovit ću ono što sam izjavio: nismo li kadri pobijediti Bjelorusiju, ni ne zaslužujemo plasman na SP', rekao je Marković koji zna da, u slučaju poraza, Hrvatska ne ostaje samo bez plasmana za najveći sportski događaj u 2010, nego i bez desetak milijuna eura koje bi uprihodio Savez eventualnim odlaskom u JAR.