KRATKO I JASNO

Marko Pjaca na pravi je način odgovorio provokatoru!

16.11.2016 u 17:46

Bionic
Reading

Hrvatski nogometaš Marko Pjaca još uvijek se oporavlja od ozljede fibule i nije u kadru Juventusa, a jednom navijaču Milana na odličan je način odgovorio na provokaciju...

Podsjetimo, mladi 21-godišnji krilni napadač prošlog je ljeta bio jako blizu prelasku u Milan, a talijanski mediji objavili su bili i fotografije predsjednika Galianija u Zagrebu koji je pokušavao finalizirati posao.

No, Pjaca je ipak odlučio potpisati za Juventus, klub koji mu nudi veće mogućnosti osvajanja trofeja i šansu dokazati se u Ligi prvaka.

Nažalost, prije mjesec dana Marko je ozlijedio fibulu i već ga dugo nema u kadru torinskog kluba, no dok je bio zdrav, nije bio prvotimac, već je uglavnom ulazio s klupe.

Dovoljno je to jednom od navijača Milana koji je putem Twittera pokušao isprovocirati Pjacu pitanjem 'prijatelju, kako je na klupi?', aludirajući da je izabrao krivi klub u Seriji A.

'Klupa ili ne, ipak je to Juventusova klupa. Ako budeš imao prilike, iskušaj ju,' odgovorio mu je Pjaca koji je svjestan koliko je velik korak u svojoj karijeri napravio prelaskom u najjači talijanski klub.

Ovaj odgovor naravno nije impresionirao stanovitog Milanovog navijača Abda Alija, ali je za njega dobio pozitivne kritike u talijanskim medijima...