dotaknuo se i balea

Mario Mandžukić nakon ovakvih riječi legende Manchester Uniteda ne može ostati miran

07.08.2019 u 19:01

Bionic
Reading

Bivši francuski nogometni reprezentativac Louis Saha, koji je u bogatoj karijeri četiri sezone nosio i dres Manchester Uniteda, ove se srijede u razgovoru za engleske medije dotaknuo i našeg Marija Mandžukića

U intervjuu za britanski express.co.uk bivši napadač Manchester Uniteda, ali i francuske reprezentacije, Louis Saha komentirao je moguće transfere Garetha Balea, ali i našeg Marija Mandžukića, kojem je sipao brojne komplimente.

'Mandžukićevo iskustvo moglo bi biti od vitalne važnosti za povratak Uniteda u top četiri engleske momčadi, i bio bi to izvrstan potpis odnosno veliko pojačanje za momčad Olea Gunnara Solskjaera. On (op.a Mandžukić) je pobjednik i Unitedu treba netko takav u momčadi koji bi nadahnuo i ostatak suigrača. Zna što je potrebno za pobjedu u igrama i postizao je golove gdje god je igrao'.

Nije Saha prestao hvaliti Mandžukića, a onda ga je i usporedio s još jednim velikanom.

'Bilo bi to vrlo slično potpisivanju kad je u klub došao Zlatan Ibrahimović. On je tip igrača kojeg ostali igrači trenutno poštuju i i bio bi vođa momčadi'.

Kapetan Juventusa Mario Mandžukić protiv Young Boysa Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

Na račun Garetha Balea također ima riječi hvale.

'Ljudi pričaju o njegovim godinama i ozljedama, ali on je igrač koji može sam donijeti pobjedu. On može odigrati još puno odličnih utakmica i vratio bi Manchester United kao kandidata za titulu. Jasno je da je Bale poseban igrač i samo Zidane može objasniti svoju reakciju i svoj plan. I Zidane je jedini koji zna zašto Bale nije 'spreman'. Definitivno bih vidio da Bale postane igrač Uniteda', zaključio je Saha.