KONAČNO PRAVo lice

Marin Čilić se napokon probudio: Osvetio se i to sa stilom!

19.04.2017 u 14:35

Bionic
Reading

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić otvorio je veliki turnir iz kategorije ATP 1000 u Monte Carlu uvjerljivom pobjedom 6:3, 6:0 protiv Jeremyja Chardyja, tenisača koji ga je iznenađujuće svladao na otvaranju prethodnog turnira u Miamiju...

Naš 28-godišnji tenisač najavljivao je pohod na sam vrh ATP ljestvice u 2017. godini, ali umjesto toga do ovog tjedna nizao je poraz za porazom i s neugodnim omjerom 5-7 dočekao početak sezone turnira na zemljanoj podlozi.

Da bi za Čilića ipak mogli doći bolji dani najavio je ove srijede na otvaranju velikog turnira u Monte Carlu. Naime, s lakih 6:3, 6:0 svladao je Jeremyja Chardy, tenisača koji je u kolu prije izbacio Bornu Ćorića.

Zanimljivo, upravo taj Francuz je iznenadio Čilića na prethodnom velikom turniru u Miamiju, kada ga je svladao u 2. kolu, no ovaj mu se put Marin osvetio i to sa stilom, za samo sat vremena igre.

U sljedećem kolu Čilića čeka malo ozbiljniji protivnik, ugledni Tomaš Berdych kojeg trenira Marinov bivši trener Goran Ivanišević...

ATP Monte Carlo, 2. kolo:

Čilić – Chardy 6:3, 6:0