NEVJEROJATAN FAUL

Marca objavila fotku krvavog reza na nozi Cristiana Ronalda

21.10.2012 u 13:48

Bionic
Reading

Španjolska Marca objavila je detalj s utakmice Real Madrida i Celte iz Viga tijekom koje je Cristiano Ronaldo pretrpio nevjerojatne batine i 'zaradio' gadnu posjekotinu na nozi

Cristiano Ronaldo nesumnjivo je jedan od dvojice, trojice najboljih nogometaša svijeta, no njegovi suparnici nemaju respekta prema tomu. Mladi Portugalac svojim je znanjem i talentom, umijećem baratanja lopte često neuhvatljiv čuvarima, pa oni posezaju za nevjerojatno grubim i opasnim potezima.

Španjolska Marca objavila je screenschot s utakmice madridskog Reala i Celte tijekom koje je CR7 'zaradio' krvavu i nesumnjivo bolnu posjekotinu na koljenu, dugačku navodno i 20 centimetara. Srećom po Josea Mourinha i igrače 'kraljevskog kluba', Ronaldo neće zbog toga propustiti Ligu prvaka idućeg tjedna.

S obzirom na to da zasad nema videosnimke o tome kako je ozljeda tijekom utakmice s Celtom nastala, prenosimo vam sažetak nevjerojatnih startova na Cristiana Ronalda. Neki od njih su toliko pogibeljni da je nevjerojatno kako ti nogometaši uopće još imaju licencu za igranje!