OZLIJEĐENI KOŠARKAŠ

Marasović: Dobio sam bocom u glavu i pao sam

28.09.2010 u 14:44

Bionic
Reading

Mladi zadarski košarkaš u nedjelju iza ponoći bio je žrtva napada koji pukom srećom nije završio tragično. Frane Marasović dobro se oporavlja u bolnici i za dan-dva bi mogao biti pušten kući

'Bili smo na zabavi u povodu maturalne ekskurzije i nakon toga sam s društvom otišao u diskoteku Forum. Tamo su me dvojica počela gurati govoreći mi da sam ja gurnuo njih. No, iako sam im se ispričao zbog guranja koje nisam ni primijetio, nastavili su me napadati, nakon čega me zaštitar izbacio iz diskoteke', svjedočio je novinarima Večernjeg lista 18-godišnji košarkaš KK Zadra Frane Marasović govoreći o teškoj ozljedi zadobivenoj u tučnjavi te nastavio:

'Vani su bila trojica mladića, a kako sam čuo, udarila su me pivskom bocom u glavu i pao sam. Osvijestio sam se tek u bolnici', rekao je Marasović koji se, prema izjavama liječnika, dobro oporavlja i za dan-dva bi mogao biti pušten na kućnu njegu.

Podsjećamo, napad na 215 centimetara visokog Trogiranina dogodio se u nedjelju ujutro, oko dva sata iza ponoći, a policija je privela 16-godišnjeg napadača. Zanimljivo, obavijest policiji o tučnjavi i ozljeđivanju, unatoč tome što je Marasović ležao obliven krvlju u nesvijesti, nisu dali zaposlenici diskoteke Forum koja se nalazi u sklopu Jazina, nego dežurni liječnici zadarske Opće bolnice. Redari iz Foruma tek su zadržali napadača do dolaska policije.