UVIJEK ORGINALAN

Maradona u svom stilu o Milanovom trijumfu

22.02.2013 u 11:36

Bionic
Reading

Diego Armando Maradona uvijek će biti magnet za novinare, a njegovo će se mišljenje vrlo rado slušati, komentirati i slično. Vjerojatno će i ove njegove aktualne izjave imati nastavak...

Osvrnula se nekadašnja legenda svjetskog nogometa i bivši argentinski izbornik na prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka između Milana i Barcelone (2-0). I njega je rezultat, ali i igra iznenadila:

'Je, Milan je stvarno odigrao vrlo dobro. Zapravo, svi igrači Milana su u tih 90 minuta pokazali velika ja... Messi, Xavi, Iniesta i ostali iz Barcelone su bili žrtve vlastite loše večeri i ispodprosječne predstave. No, Milanovi igrači su to uvjetovali. Svi govore da je taj ogled i dalje otvoren, ali meni se čini da je Milan daleko bliže prolazu i da je sada u poziciji velikog favorita,' rekao je Maradona koji je odao jednu svoju tajnu.

'Strašna mi je želja opet jednog dana trenirati Messija.'


Ima Maradona još jednu veliku želju.

'Hoću se vratiti u svoj Napulj. Želim biti s ljudima koji su me nekada voljeli i koje sam ja obožavao. Pratim Napoli, volio bih više od ičega da dobiju utrku s Juventusom. Tko zna, možda se nekako pojavim na tom derbiju,' rekao je Maradona koji i dalje vodi sudski spor s državnim organima Italije zbog utaje poreza.

Milan - Barcelona 2:0