ZA 20 MILIJUNA EURA

Mandžukić postaje Subašićev suigrač u Monacu?

12.05.2015 u 19:58

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i napadač madridskog Atletica, Mario Mandžukić, mogao bi završiti svoju karijeru u španjolskoj prijestolnici te preseliti u Monaco. Barem tako tvrde u francuskom Le Parisienu

S obzirom na to da je u golgeterskoj krizi, bez pogotka skoro puna tri mjeseca, jasno je da se ime hrvatskog reprezentativca sve češće spominje u kontekstu - Atleticova promašaja. I naravno, traže mu novu sredinu. Bugarski napadač Dimitri Berbatov završava epizodu u Monacu ovog ljeta i klub iz Monte Carla pokušava pronaći zamjenu.

Mandžukić se upravi kluba čini zanimljiv, pogotovo što trenutna situacija, pišu Francuzi, u Atletico Madridu nije povoljna za hrvatskog reprezentativca. Upravi Monaca se on čini kao odličan partner mlađem napadaču Anthonyju Martialu, a to što je golman hrvatske reprezentacije Danijel Subašić, u momčadi smatraju dodatnim plusom.

Jedino se čini da cijena nije odgovarajuća. Vjeruje se da bi 28-godišnji Mandžukić mogao koštati oko 20 milijuna eura, a istovremeno kruže glasine da napadača traže neki engleski klubovi, nudeći tridesetak milijuna eura.

Mandžukić je prošlog ljeta iz Bayerna u Atletico Madrid stigao za 22 milijuna eura, potpisavši na četiri godine.