ALI NA TERENU 'UBIJA'

'Mandžukić je toliko lijen da čak ne šeta ni psa'

27.09.2012 u 10:16

Bionic
Reading

Mario Mandžukić obilježio je, sa svojim Bayernom, početak sezone u Njemačkoj. U pet prvenstvenih nastupa zabio je pet golova, što je iznad svih očekivanja

'U svoje slobodno vrijeme je Mario Mandžukić (26) lijen. Zato šetnje sa svojim mopsom Lennijem rado prepušta djevojci Ivani', započinje Bild tekst o hrvatskom nogometnom reprezentativcu Mariju Mandžukiću.

'Ali na travnjaku je sve drugačije. Ondje Mandžukić trči, napada loptu i ne žali za nijednim pretrčanim metrom', nastavlja se u tekstu njemačkog dnevnika.

Na pet prvih bundesligaških utakmica nove sezone Mandžukić je zabio isto toliko golova i oduševio njemačku javnost, kritičare i navijače Bayerna. U posljednjoj utakmici u utorak zabio je dva gola bivšem klubu Wolfsburgu.

'On je igrač koji dolazi na posao', hvali njegove radne navike trener Bayerna Jupp Heynckes, dok su u Bayernu oduševljeni napadačkim potencijalom kojeg imaju u momčadi.

Naime, u prvih su pet kola nove bundesligaške sezone zabili čak 17 golova, a izvan pogona im je zbog ozljede gležnja Mario Gomez, napadač koji je zabio 54 bundesligaška gola u prethodne dvije sezone i koji bi se treninzima trebao vratiti početkom listopada.

A u njihovim je redovima i peruanski veteran Claudio Pizarro (33), najbolji nenjemački strijelac u povijesti Bundeslige sa 160 golova.

'Visokoeksplozivni napadački miks posjeduje Bayern', zaključuje se u tekstu.