službeno predstavljen

Mandžukić jako dugo nije bio ovako nasmijan; svojim izjavama oduševio je bogate čelnike moćnog katarskog kluba

30.12.2019 u 08:50

Bionic
Reading

Nakon što je bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić konačno pronašao novi klub i službeno je predstavljen u Kataru kao veliko pojačanje

Od ljeta je Mario Mandžukić postao nepoželjan u Juventusu i od tada su ga mediji selili u desetak klubova od kojih je svakako najpoznatiji Manchester United. No, obzirom na Mandžukićevu plaću, koju je imao u Juventusu (oko 5,5 milijuna eura), na kraju su svi europski klubovi odustali. Spominjali su se klubovi iz Kine, u igri je navodno bio odlazak u američku MLS ligu, a na koncu je Mandžukić završio u katarskom Al-Duhailu. Naravno, najveći razlog je bila financijska ponuda koju nije mogao odbiti jer je dobio 10.5 milijuna eura za sezonu i pol.

Uoči Nove godine 33-godišnji Mandžukić predstavljen u katarskom Al-Duhailu.

'Pripremam se za skroz novo poglavlje u svojoj nogometnoj karijeri. Ovo je jedan od najvećih azijskih klubova i jedva čekam krenuti s novim suigračima po ostvarivanje svih klupskih ciljeva', kazao je dobro raspoloženi Mandžukić koji je s navijačkim šalom oko vrata pozirao u društvu svog menadžera Ivana Cvjetkovića i čelnika kluba.

Naravno, svojom izjavom oduševio je bogate čelnike kluba koji su uvjereni kako je ovo pun pogodak.

Nakon što su objavljene prve fotografije i video s predstavljanja u katarskom Al-Duhailu mnogi su primijetili kako Mandžukić – kojeg mnogi prijatelji zovu Mrgud – jako dugo nije bio ovako nasmijan. Očito je željan igre i zaista ovu odluku smatra prilikom za novo dokazivanje. Uostalom, poznato je kako borac kao Mandžo nikada nije birao utakmice i uvijek na terenu daje sve od sebe. Zato i jest postao miljenik navijača gdje god je igrao…

Naravno, u katarskom Al-Duhailu od Mandžukića očekuju kako će im donijeti kvalitetu više, a u objavi kako je njihov novi igrač hrvatski napadač - koji je između ostalog igrao za Bayern i Ateltico – smatraju kako je njegovo dovođenje velika stvar za Al-Duhail te naravno katarski nogomet.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…