HRVATSKA VEZA?

Mancini o zadržavanju Kovačića i dovođenju Perišića

11.06.2015 u 17:35

Bionic
Reading

Trener talijanskog giganta Intera Roberto Mancini izjavio je u četvrtak za talijansku TV postaju SkySport da je uvjeren da će hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić ipak ostati u Interu unatoč ponudi Liverpoola

'Kovačić će postati veliki igrač i siguran sam da će ostati u Interu. On mora još puno raditi na svojoj igri, ali je mlad i popravit će nedostatke koje trenutno ima,' kazao je Mancini, koji je pritom dodao kako nema informacija oko eventualnog prelaska još jednog hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića iz Wolfsburga u Inter.

'Sviđa mi se taj igrač, ali sviđaju mi se mnogi... Nemam nikakvih konkretnih saznanja po pitanju eventualnog transfera,' očekivano je 'zakopčan' Mancini.

Talijanski mediji tvrde da je Kovačić već dogovorio uvjete svog ugovora s Liverpoolom, iako je navodno Inter istakao odštetu od čak 30 milijuna eura. Kovačić je u Inter stigao iz Dinama, a ove sezone je upisao 44 nastupa i postigao osam zgoditaka. Standardni je član reprezentacije Hrvatske za koju je odigrao 20 utakmica.