ZIDANE GA JAKO ŽELI

Manchester United naglo podigao cijenu za Paula Pogbu; razlog je jedna bahata izjava koja je sve zakomplicirala

18.07.2019 u 10:27

Bionic
Reading

Poznato je kako je tamnoputi Francuz Paul Pogba, zvijezda Manchester Uniteda, velika želja trenera madridskog Reala Zinedinea Zidanea, ali i predsjednika kluba Florentina Pereza. Zadnji rok je 8. kolovoza kada se zatvara tržnica igračima u engleskoj Premier ligi, a poznata je i cijena

Čelnici Manchester Uniteda odlučili su podići cijenu za Paula Pogbu na okruglih 200 milijuna eura što znači da je u ovom trenutku teško očekivati kako će Real Madrid odlučiti dati tako velik novac za nekadašnju zvijezdu Juventusa.

Tako je nova izvješena cijena za Pogbu dodatno zakomplicirala situaciju, a navodno je sve 'zakuhao' poznati menadžer Mino Raiola izjavom kako 'Pogba troši svoje najbolje godine na Old Trafordu.' Neki će reći bespotrebna i bahata izjava...

Kako se doznaje upravo je ta izjava, te način na koji Raiola pokušava prodati Pogbu, bila okuidač da se odšteta podigne na čak 200 milijuna eura. Pa tko želi neka plati!

Sudeći po izjavama engleskih novinara koji prate Manchester United na pripremama u Australiji za novu sezonu Pogba navodno 'radi jako dobro i pokazuje veliku želju na svakom treningu.'

To je svakako dobra vijest za glavnog trenera Ole Gunnara Solskjæra koji svakako računa na Pogbu u novoj sezoni čemu je dokaz i kapetanska traka kojom ga je nagradio. S druge strane ako Real ipak odluči platiti takav novac svjestan je kako će mu omogućiti pojačanje po želji. A ta neizvjesnost trajat će samo do 8. kolovoza kada se zatvara tržnica igračima u engleskoj Premier ligi.

Dakle, sve je izvjesnije kako će Zinedine Zidanea ipak ostati bez toliko željenog pojačanja pa se stoga čini kako će se morati okrenuti tzv. pričuvnim rješenjima kao što su Donny van de Beek i Christian Eriksen. To bi moglo koštati Real između 50 i 60 milijuna eura za Nizozemca Van de Beek, a za Eriksena će morati dati i nešto više.

Međutim, dok postoji mogućnost da Paul Pogba ipak dođe u Real Madrid nada postoji. Za ključne pregovore zaduženi su predsjednik Reala Florentino Perez i Jose Angel Sanchez, čovjek zadužen za mega transfere. Naravno, prije toga treba riješiti situaciju oko jako skupih igrača Reala na koje Zidane više ne računa kao što su prije svih James Rodriguez i Gareth Bale.

  • +17
Francuski nogometaš Paul Pogba Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia