ZADOVOLJAN IGROM

Mamić žali za prilikama, a Lewandowskog prozvao 'ubojica'

10.12.2015 u 00:14

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić smatra da je nemoguće pobijediti Bayern ako ne zabiješ čiste prilike, no nije nezadovoljan viđenim u srijedu na Maksimiru...

Dinamo se dobro držao i imao velike prilike koje Soudani nije uspio realizirati, da bi ga s dva pogotka zatim kaznio Robert Lewandowski. Domaći strateg nije nezadovoljan, ali se pita što bi bilo da su šanse realizirane.

'Čestitke Bayernu na zasluženoj pobjedi. Odigrali smo prilično dobru utakmicu protiv jakog protivnika i žao mi je što nismo zabili šanse. Kada se protiv ovakve ekipe kao što je Bayern ne zabije, a tu je i 'ubojica' Lewandowski onda se nema što tražiti,' izjavio je Zoran Mamić pa dodao:

'Ništa specijalno se nije dogodilo osim što Bayern ima kvalitetu. U igru su im ušli Boateng, Müller i Vidal. Što treba tu dodati? Tako je to u nogometu. Nismo očekivali da ćemo imati toliko sjajnih prilika, ali znali smo da će doći naša dobra akcija ili njihov propust. Nažalost, nismo zabili, njihov golman je bio fantastičan i treba mu čestitati, a nama ovakve utakmice u Ligi prvaka u kojima smo vidjeli da nismo tako daleko kao prije mogu biti nešto na čemu trebamo graditi budućnost.'

'Osim Münchena, pokazali smo jako dobre igre u Ligi prvaka. Rezultat je taj koji se pamti i žao mi je što možda nemamo koji bod više, bili smo u prilici napraviti još bolji rezultat, ali možemo biti zadovoljni prikazanim,' zaključio je trener Dinama.