ISPRED BARCE I REALA

Mamić Vahi: Šefe, kako smo mi ove dobili?

28.09.2010 u 22:54

Bionic
Reading

Uoči puta u Solun na dnevni red u Dinamovom vodstvu još vole vratiti briljantnu pobjedu u 1. kolu Europske lige protiv Villarreala

Peto kolo španjolske Primere u ponedjeljak su zatvorili Malaga i Villarreal, a pobjedom od 3:2 gosti su preskočili Real i Barcelonu te zasjeli na drugo mjesto ljestvice iza Valencije.

'Gledam utakmicu i ne mogu vjerovati. Nakon pola sata sam nazvao trenera i rekao: 'Šefe, kako smo mi ove uspjeli pobijediti?' Pa jeste vi vidjeli kako oni igraju? Haklaju kao na malom nogometu, sjajni su', pohvalio je još jednom Halilhodžića Zdravko Mamić i dodao.

'Moramo biti oprezni u uzvratu. Ovi, kada im krene, mogu nekome zabiti 12 komada', dodao je dobro raspoloženi predsjednik Dinamove uprave u društvu svoga brata i trenera.

Inače, golove za Villarreal su zabili Cazorla (2) i Rossi, igrači koje je trener Garrido u Maksimiru koristio tek u nastavku. Pokazalo se - prekasno. U posljednja četiri kola španjolske lige Villarreal je upisao četiri pobjede, u zadnjih mjesec dana svladao ga je samo Dinamo.

Spektakularnih prvih pola sata u Malagi