GAZDA REKAO SVOJE

Mamić: Što će nam Raul kad su Beqiraj i Krstanović bolji

17.07.2011 u 19:09

Bionic
Reading

Maštu navijača Dinama zagolicala je vijest koja je za vikend prostrujala hrvatskim medijskim prostorom – Raul dolazi na Maksimir ako se 'plavi' plasiraju u Ligu prvaka. No to je demantirao izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić

Raul dolazi u Dinamo, odjekivalo je hrvatskim medijima za vikend. Naime, prema jednoj priči Zdravko Mamić je obećao dovesti proslavljenog Španjolca u Maksimir ukoliko se Dinamo plasira u Ligu prvaka.

Svojedobno je Mamić najavio da će dovesti kapitalca u klub. Je li to zaista Raul koji je prošle sezone nastupao za Schalke? Dolazi li zaista legenda Real Madrida? Mamić tvrdi da su to sve neistine.

'Ja ne znam otkud medijima to. Nisam nikad takvo nešto pomislio. Pa što će nam Raul kada su Beqiraj i Krstanović bolji od njega, ali i jeftiniji. Ne znam što treba da se takve stvari pišu', kazao je izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić novinarima pred odlazak momčadi u Baku.

Dodao je Zdravko Mamić još kako je istina da su u kontaktu s Bad Blue Boysima.

'Ja nisam vidio da su Dinamovi navijači u bojkotu. Dinamo ima sve više i više navijača. Kad me pitate o udrugama koje pozivaju na bojkot, mi s njima imamo kontakte i želimo s njima razgovarati. Ali s njima, ni s kim drugim ne pregovaramo.'