ŽALGIRIS PROŠLOST

Mamić sretan: Bili smo zaista puno bolja momčad!

23.07.2014 u 00:16

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić čestitao je svojim igračima na vrlo dobroj igri u Vilniusu te zaključio kako je bolja momčad prošla u 3. pretkolo Lige prvaka...

Nakon 2:0 u Maksmiru, Dinamo je golovima Soudanija i Šimunića na isti način savladao Žalgiris i u Vilniusu te tako prešao prvu prepreku na putu do glavne faze natjecanja Lige prvaka.

'Bili smo dosta nervozni u prvom dijelu u dodavanjima i završnici, ali kada smo nastavak otvorili ranim pogotkom pitanje pobjednika je bilo gotovo. Teren je manji nego Maksimir, umjetna trava, a i činjenica da bi jedan primljeni pogodak dodatno pojačao nervozu nisu pomogli, ali bili smo zaista puno bolja momčad i bilo je pitanje kada ćemo zabiti pogodak,' prenosi službena stranica kluba izjavu Zorana Mamića koji je još dodao:

'Rekao sam u najavi da želimo napasti i što prije zabiti te tako osigurati prolaz. U prvom dijelu smo imali niz odličnih prilika, nismo ih iskoristili, ali zato smo zabili na početku nastavka i priveli utakmicu kraju.'

Svoje je viđenje utakmice dao i strijelac prvog pogotka.

'Bolji smo od njih, pokazali smo to i u Litvi i zasluženo idemo u 3. pretkolo. Moj gol? Vidjelo se da ima puno prostora i da stvaramo prilike, a naravno da sam sretan što je moj pogodak otvorio Žalgiris. Prolaz je tu, a sada idemo na Aalborg,' ustvrdio je Alžirac Soudani.