NOVOSTI IZ DINAMA

Mamić o Šimuniću i dolasku Magatha

22.11.2013 u 14:13

Bionic
Reading

Zoran Mamić osvrnuo se na medijske natpise o boravku Felixa Magatha u Zagrebu te mogućnosti da preuzme Dinamo, te se dotakao i skandaloznog pokliča Josipa Šimunića

Sportski direktor, ali i trenera Dinama Zoran Mamić nije mogao pobjeći od dvije važne teme za klub. Prva je boravak njemačkog trenera Felixa Magatha u Zagrebu, a druga je vezana uz Josipa Šimunića.

O proslavljenom njemačkom treneru Felixu Magathu i njegovom boravku u Zagrebu Mamić je kazao:

'Niti ja niti itko drugi iz kluba se nismo našli s Felixom Magathom i tu nema nikakvih pomaka. Nisam čitao, nemojte se ljutiti jer ne čitam novine, ali sam čuo da se u medijima spominju nekakve večeri i sastanci, a to se ništa nije dogodilo. Što je radio u Zagrebu? To morate njega pitati. Zasada nema ništa i nije se promijenio naš stav da do zime neće niti biti ništa', kazao je uz smiješak Zoran Mamić, a prenose službene stranice kluba te se dotakao 'slučaja Šimunić'.

'Naravno da nije ugodno sve što se događa i voljeli bismo da se cijela stvar nije desila, ali poznavajući Joea, njegov karakter i način razmišljanja, siguran sam da nije mislio na ono što svi pišu i komentiraju. Njegov postupak sigurno nije išao u tom smjeru. Njegova reakcija na cijelu situaciju? Naravno da ga to sve skupa dira, ali greške, nesporazumi, pobjede, uspjesi i porazi su dio karijere svakog profesionalca i od toga se ne može pobjeći', rekao je Mamić te otkrio kako klub radi na dovođenju novih igrača i to prvenstveno na mjestu stopera i veznog igrača.