ZNA TKO MIJENJA SIGALIJA

Mamić o Bayernu: Fora s Arsenalom neće nam proći

26.09.2015 u 11:14

Bionic
Reading

Nakon uspješno obavljenog posla protiv Osijeka Dinamov trener okrenuo se predstojećem ispitu u Ligi prvaka

Dinamo je na natopljenom travnjaku pokazao zavidnu realizaciju i bez velike igre svladao Osijek s 4:1. Gostujući trener Zoran Zekić bio je razočaran

'Stvarno sam mislio da možemo nešto napraviti, a posebno kada sam vidio uvjete za igru. Hvala Bogu da je bio ovakav teren, tko zna što bi bilo da su im uvjeti išli na ruku. Sva tri gola smo primili iz pogrešaka koje se ne smiju događati, to su osnovni nogometni postulati... To je nedopustivo, malo sam još vruć... Zaslužena pobjeda Dinama i želim im puno sreće u utorak, kaže Zekić.

Zoran Mamić je izrazio zadovoljstvo viđenim.

'Veselje je što su igrači pokazali karakter i borili se za mjesto u kadru, raspored i neke povrede donijet će prilike svima što smo vidjeli i večeras. Žao mi je što Šovšić, koji je pravi španer, po ovakvom terenu nije mogao pokazati što zna, ali bit će vremena i za njega,' kaže Dinamov trener i okreće se Bayernu.


'Možemo napraviti puno. Među tri najbolje su ekipie na svijetu, sjevaju sa svihh strana. Puno su raznovrsniji od Arsenala i ne možemo primijeniti recept da im zatvorimo sredinu i pustimo bokove - to ovaj put 'neće igrati'. Imamo neke zamisli, želimo da momčad to sprovede i pruži sve što može, pa da pokušamo izazvati sreću. Moraš uvijek vjerovati u pobjedu,' kaže Mamić i otkriva da će Benković zamijeniti Sigalija u prvih 11 na Allianz Areni.