ČESTITAO SUPARNIKU

Mamić: Bili su bolji od nas u svim elementima

29.09.2015 u 23:20

  • +18

FC Bayern Muenchen - GNK Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic

Bionic
Reading

Dinamo je u drugom kolu F skupine nogometne Lige prvaka doživio težak poraz u Münchenu od Bayerna. Već nakon 28 minuta sve je bilo riješeno, jer Bavarci su ekspresno napunili mrežu i već tada su vodili sa 4:0

Trener Dinama Zoran Mamić, kako prenosi službena stranica kluba, ovako je prokomentirao utakmicu protiv Bayerna i prvi poraz Dinama u skupini Lige prvaka.

'Čestitke Bayernu na zasluženoj pobjedi. Pokazali su što sve mogu i znaju, bili su na visokom nivou i u svim elementima bili bolji od nas. Razlika u kvaliteti je velika, iskoristili su svaku našu pogrešku i ovdje se niti bolje ekipe od Dinama ne mogu nadati bodovima. Veliko hvala svim navijačima koji su danas bili ovdje s nama, bodrili nas svih 90 minuta i pokazali kako se voli svoj klub', rekao je nakon utakmice trener 'modrih' pa nastavio:

'Kažnjeni smo za naše greške iako je možda bio faul kod prvog gola. Stvorili su dosta šansi koje nisu zabili, a zabili su iz nekih iz kojih možda nisu trebali. Malo faulova? Igraju jako brzo, jedan-dva, i teško je biti blizu i agresivniji te raditi prekršaje',  nastavio je trener pa zaključio sa savjetima koje je dao igračima na poluvremenu.

'Rekao sam im da se smire bez obzira na visok rezultat, da skupe snage i koncentracije za bolje drugo poluvrijeme što smo u dijelovima i uspjeli. Krenuti u neki juriš nakon 4:0 bi bilo ravno samoubojstvu', zaključio je Zoran Mamić.

Cijeli članak pročitajte OVDJE