SVE SUPER U SPLITU

Maleš zadovoljan: Hajduk dobio sponzora

24.07.2011 u 22:27

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš zadovoljan je svim aspektima susreta s Barcelonom, a u posljednji trenutak pronašao je i generalnog sponzora – Konzum

Kad bi znali koliko je malo potrebno za sreću njihova predsjednika, igrači Hajduka bi se sigurno više trudili. Jer malo je reći da je Hrvoje Maleš oduševljen prikazanom igrom i remijem protiv Barcelone.

'Bio je pravi užitak gledati sinoćnju utakmicu! Ponosan sam i zahvaljujem našim igračima i treneru na odličnoj igri i borbenosti. Pokazali su da mogu parirati i najboljima, a ostvariti ovakav rezultat u povijesnoj utakmici - protiv aktualnih europskih prvaka u godini proslave 100. obljetnice našeg kluba - veliki je uspjeh', rekao je dan nakon utakmice Maleš, koji je pohvalio i najbliže suradnike, a pogotovo gledatelje.

'Kolege i suradnici su odradili ogroman posao posljednjih mjeseci kako bi sinoćnji spektakl bio uspješan, ali teško da bi ovaj megaprojekt uspio da nemamo najbolju publiku na svijetu. Naš grad i sugrađani, naši navijači na čelu sa sjeverom sinoć su na Poljudu napravili odličnu atmosferu. Dekor i navijanje skoro 30.000 hajdukovaca bili su fantastični. Nadam se jednakoj atmosferi i na utakmici protiv Stoke Cityja.'

Hajduku dobro ide ovih dana, euforija je rezultirala generalnim sponzorstvom tvrtke Konzum, čiju su reklamu igrači Hajduka nosili na prsima protiv Barcelone. Ugovor, čiji su detalji poslovna tajna, trajat će dva mjeseca, nakon čega bi obje strane trebale sjesti za isti stol i pregovarati o njegovu produženju. Hajduk je navodno za prva dva mjeseca dobio milijun kuna.