SPLITSKI DUDU

Maleš s desetkom na leđima na 'Četiri kafića'

16.12.2011 u 20:01

Bionic
Reading

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš i njegov prethodnik Joško Svaguša odazvali su se humanitarnoj akciji koju organiziraju Ivica Mornar i Damir Karaman. Obojica će nastupiti na jubilarnom desetom malonogometnom turniru Četiri kafića 26. prosinca u Splitu

Momčad Joška Svaguše Bobis prvi put nastupa na humanitarnom malonogometnom turniru Četiri kafića, a jedna od najatraktivnijih akvizicija bivšeg predsjednika Hajduka je njegov nasljednik Hrvoje Maleš.

'Počašćen sam pozivom da nastupim na turniru, pogotovo jer se radi o humanitarnoj priredbi za pomoć djeci s posebnim potrebama. Organizatorima sam potvrdio svoj nastup', kratko je rekao Maleš kojega društvo sa splitskih 'haklova' zove Eduardo. Prvenstveno zbog frizure, a popularni predsjednik Hajduka ima priliku na velikoj sceni pokazati i realizatorske sposobnosti.

Maleš bi trebao biti pravi magnet za gledatelje, a Svaguša je otkrio čime ga je privukao u svoje redove

'Obećao sam mu dres s brojem 10. Svaguša je okupio zanimljivo društvo, koje s klupe predvode Stanko Poklepović i Zoran Vulić, a uz Hrvoja Maleša, za Bobis bi trebali zaigrati i predsjednik nogometnog sindikata Dario Šimić, Ivan Perišić, Ivica Mornar, Ivica Olić, Ante Vukušić, Anas Sharbini...'

Ulaznice za humanitarni spektakl mogu se po cijeni od 30 kuna kupiti u splitskim kafićima sudionicima turnira, Tropic Club Equador, Vanilla, Kauri i Bobis (Marmontova ulica).