bolan gubitak

Makedonac briljirao u pobjedi Hajduka; pogledajte dva euro-gola koja je zabio, a poznato je i zašto nije mogao zaustaviti suze. Slomile su ga emocije!

01.12.2021 u 10:17

Bionic
Reading

Nakon spektakularne četvrtfinalne utakmice SuperSport Hrvatskog kupa, u kojoj je splitski Hajduk u Kranjčevićevoj svladao Lokomotivu sa 6:3, junak dana svakako je bio makedonski veznjak Jani Atanasov

U vrlo zanimljivoj i sadržajnoj utakmici sa čak devet golova, od čega je sedam postignuto u drugom dijelu, jedan od junaka svakako je bio makedonski veznjak Jani Atanasov koji je zabio dva gola od kojih je jedan bio – pravi euro gol!

Prvi gol je Atanasov zabio u 51. kada je odmjerenim lob udarcem nadmudrio golmana Nevistića, a nakon toga je u 66. minuti iz daljine zabio svoj drugi gol koji je proslavio na poseban način, a pustio je i suzu. Emocije su ga slomile… Tako je Hajduk sa stilom izborio polufinale SuperSport Hrvatskog kupa.

No, Atanasov je ipak bio priča večeri jer je posljednjih dana utučen i cijela momčad, uključujući trenera Valdasa Dambrauskasa, pomogli su mu da zaboravi na teške dane koju su iza njega. Naime, nedavno mu je preminuo najbolji prijatelj, a zagrljaj trenera Dambrauskasa, kada je Atanasov izlazio iz igre, zapravo sve govori.

Da je za njega ovo bio poseban dan moglo se vidjeti i na njegovom Instagram profilu na kojem je prije utakmice, uz fotografiju s preminulim prijateljem, napisao:

'Otkad znam za sebe, znam i za tebe. Bio si prijatelj kojeg bi svi htjeli imati pored sebe... Dijelili smo tugu, sreću, mnogobrojne lijepe uspomene... Ostavio si me da se borim sam, ali znam da ćeš me nastaviti gledati i veseliti se mojim uspjesima... Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivaj u miru, BRATE MOJ', napisao je emotivni Makedonac Jani Atanasov.

Sada je svima jasno zašto je tako emotivno proslavio golove, zašto je zaplakao. Zna je da ga njegov najbolji prijatelj gleda odozgo…

  • +11
Lokomotiva - Hajduk, četvrtfinale SuperSport Kupa, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL