NEMA LJUBAVI

Magath izgubio strpljenje s Rakitićem

25.01.2011 u 09:00

Bionic
Reading

Priča o statusu Ivana Rakitića proteže se od početka nogometne sezone. Njemu na ljeto istječe ugovor sa Schalkeom, a kako sada stvari stoje, pitanje je dana kada će hrvatski reprezentativac potpisati ugovor sa Sevillom. U Schalkeu nisu sretni Rakitićevim ponašanjem

Otezanje oko novog ugovora i cijela pompa koja je nastala oko Rakitićeve budućnosti u Gelsenkirchenu uzrujala je čelnike Schalkea. Hrvatski reprezentativac će, prema svemu sudeći, uskoro potpisati ugovor sa Sevillom, a trener bundesligaške momčadi Felix Magath nije baš presretan ponašanjem Ivana Rakitića.

Naime, kako prenosi Bild, Schalke je želio produljiti ugovor sa 22-godišnjim hrvatskim reprezentativcem, ali navodno je on odbio ponudu jer želi otići tamo gdje će zaraditi više.

'Od svibnja njegovi su ga savjetnici držali podalje od nas. To je bila njegova namjera od početka, ili da zaradi velik novac ili da besplatno ode iz kluba. Pretpostavljam da želi otići, ali zasad se nitko od klubova nije javio nama', kazao je trener Schalkea Magath o Rakitiću, a prenosi Bild.