'modro' slavlje na dunavu

Mađarski mediji nisu štedjeli Ferencvaros, a onda je trener Rebrov rekao najveću istinu o igri Dinama

14.08.2019 u 08:50

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama u utorak su održali mađarskom Ferencvarosu pravu lekciju te su mu itekako žestoko odgovorili na zagrebačkih 1:1. Jer osim što su na Groupama Areni slavili 4:0, Bjeličini su igrači bili apsolutne gazde na terenu

Nije trebalo biti posebno mudar pa zaključiti kako je Dinamo u utorak posve nadigrao Ferencvaros. Doduše, nakon zagrebačkih 1:1 u kojem je Dinamo imao i slabosti, Mađari i njihov trener Serhij Rebrov, bivši veliki ukrajinski igrač, nadali su se da bi kao ukupni pobjednici mogli ući u play-off Lige prvaka.

No, 'buđenje' je za Mađare bilo bolno, što su potvrdili i njihovi mediji.

Najpoznatiji sportski dnevnik, Nemzeti Sport, prenio je riječi Serhija Rebrova, a iz njih se jasno može isčitati njegovo razočarenje.

'Najveća razlika u ovoj utakmici bila je brzina igre. To je odlučilo utakmicu. Moji nogometaši igrali su na visokoj razini, ali Dinamo je predstavljao drugu razinu'.

'A uz takvu igru, Dinamo je stigao i do jedne od najvećih europskih pobjeda', na kraju su komplimentirali momčadi Nenada Bjelice.

Portal 24.hu priznao je:

'Fradi je pretrpio najveći poraz u svojoj povijesti u Areni Groupama i ispao iz Lige prvaka', dodavši u tekstu kako je Mađare očito zavarao remi iz prve utakmice, te da je u ovoj utakmici, odnosno kako su oni dodali 'drugom poluvremenu', na terenu bila samo jedna momčad - zagrebački Dinamo.

  • +8
Liga prvaka, 3. pretkolo: Ferencvaros - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Screenshot / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo
Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo