prihvatio kritike

Mađarski izbornik agresijom i s četiri nova igrača želi srušiti Hrvatsku

23.03.2019 u 16:59

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju u Budimpešti igra drugu utakmicu u E skupini kvalifikacija za odlazak na Euro 2020, a protivnik joj je Mađarska

Iako je Hrvatska uz dosta muke ipak upisala pobjedu protiv 'skromnog' Azerbajdžana, raspoloženje u taboru naše reprezentacije puno je bolje nego u mađarskom.

Jer nakon poraza od Slovačke (0.2), jedan od najvažnijih igrača, Adam Szalai, raspalio je po izborniku Marcu Rossiju.

'Frustriran sam jer sve što smo dogovorili uoči utakmice, na terenu se nije vidjelo. Ovu utakmicu odlučila je slovačka taktička superiornost,' žestok je bio Kramarićev suigrač iz Hoffenheima.

Iako su Szalaiju dali podršku zbog mišljenja, neki su mu savjetovali da se s takvim stvarima ne izlazi u mediji, već se problem rješava u četiri zida.

No, bilo kako bilo, čini se da je i mađarski izbornik, Talijan Marco Rossi uočio probleme, te je na subotnjoj konferenciji za novinare, ali koja je mimo prakse održana izvan stadiona na kojem će se igrati nedjeljni okršaj, najavio promjene u svojoj momčadi.

'Promijenit ću početni sastav, igrat ćemo protiv Hrvatske s tri ili četiri nova igrača u odnosu na utakmici sa Slovačkom. Želim igrače koji će biti i fizički i mentalno spremni za izvršavanje momčadskih zadaća. Želimo igrati agresivno protiv Hrvatske,' najavio je izbornik te se još jednom osvrnuo na poraz od Slovaka.

'Bili smo i više nego tužni nakon poraza od Slovačke, prvenstveno zato što našim navijačima koji su došli u velikom broju nismo priuštili zadovoljstvo'.