BOJKOT SE NASTAVLJA

Mađari šire paniku, ali BBB ostaju u Mosoru

18.08.2010 u 21:00

Bionic
Reading

Ne znamo što pokušavaju mađarski novinari, vjerojatno 'homogenizirati i napaliti' domaću policiju, jer objavili su tekst da se u Györ sprema oko 1500 Bad Blue Boysa kojima je jedini cilj srušiti Mamića

Mađarskim kolegama očito je netko ili krivo dojavio ili su pokušali dodatno potpaliti atmosferu među navijačima Györa, ali i kod domaće policije te su izašli s pomalo senzacionalističkim tekstom kako će Dinamovi navijači u Mađarskoj napraviti 'nered i lom'. Naime, napisali su kako se u Mađarsku sprema 1500 Bad Blue Boysa te su podsjetili na njihova brojna nedjela diljem Europe.


Međutim, kako se saznaje iz dobro obaviještenih izvora, Bad Blue Boysi nastavljaju s bojkotom i nemaju namjeru putovati u Mađarsku, već se samo dobro zabaviti u zagrebačkom kinu Mosor, gdje će pratiti utakmicu svog kluba.

Podsjetimo, nakon što je Zdravko Mamić potjerao tadašnjeg trenera Velimira Zajeca i propustio zadnju priliku za miran suživot s navijačima, Bad Blue Boysi su se odlučili na bojkot utakmica sve dok braća Mamić ne napuste maksimirski klub. Naravno, u večerašnjem razgovoru s jednim od Dinamovih navijača potvrđeno je da će sasvim sigurno izostati i njihova podrška u uzvratnoj utakmici protiv mađarskog sastava.