ZADARSKI SPASITELJ?

Lyons: Spreman sam biti lider Sunarine momčadi

13.02.2014 u 15:39

Bionic
Reading

U dvorani Krešimira Ćosića na Višnjiku KK Zadar danas je predstavio novog igrača Marka Lyonsa. Dok su se u velikoj dvorani radile pripreme za sutrašnji koncert Mladena Grdovića u dvorani 3, glasnogovornik kluba David Gunjević je predstavio Lyonsa i nakon kratke izjave novog igrača Zadra prepustio novinarskoj znatiželji.

'Prvi dojmovi o gradu i klubu su odlični. Vidim da ću se uklopiti u trenerove zamisli. Jsno je da zna svoj posao. Svi suigrači su susretljivi i dobronamjerni i stvarno se osjećam dobrodošao', kazao je Lyons od kojeg se očekuje da na parketu bude vođa momčadi Ivana Sunare

'Nije mi to strana uloga. Imao sam je na Sveučilištu. Znam se nositi s pritiskom i vjerujem da mogu pomoći. Razigravat ću suigrače, ali i tražiti koš kad budem u prilici. Osobna statistika me ne zanima, već samo pobjede', naglasio je dobro raspoloženi Lyons

O Zadru, kaže, zna dovoljno. 'Istraživao sam malo po internetu. Saznao puno o gradu, klubu, povijesti... Znam da su ljudi u gradu veliki košarkaški zaljubljenici. Čuo sam se i sa svojim prijateljom Scoopom Jardinom koji je na početku sezone bio u Zadru. Biranim riječima mi je govorio o klubu i gradu', rekao je Mark. Također je pojasnio zbog čega je otišao iz francuskog Roannea.

'Imao sam probleme s vizom. U dogovoru s menadžerom i klubom odlučio sam se vratiti doma i čekati novu priliku. Posljednju utakmicu u Francuskoj sam odigrao 27. prosinca prošle godine, no kod kuće sam održavao kondiciju. U sjajnoj sam formi i spreman sam na izazove. Nisam se opustio, ne brinite', poručio je Lyons koji će prvi nastup u dresu Zadra imati u nedjelju u Laktašima na gostovanju kod Igokee.