'OVO JE NEVJEROJATNO!'

Luksemburg u nevjerici nakon čuda na Maksimiru!

16.07.2015 u 11:41

Bionic
Reading

Vodeći luksemburški mediji koji od svojih nogometnih klubova nemaju velika očekivanja opisuju remi Fole kod Dinama 'nevjerojatnim' i hvale igrače trenera Jeffa Strassera...

Luksemburški reprezentativni i klupski nogomet s vremena na vrijeme nekog iznenadi, a u tom se biranom društvu ove srijede našao i zagrebački Dinamo. Rezultat 1:1 na Maksimiru u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka oduševio je sve iz gostujućeg tabora koji se sada pritajeno nadaju čak i prolasku dalje.

S obzirom da su pozitivni rezultati lokalnih klubova zbilja rijetkost, ne čudi iznenađenje tamošnjih medija. Tako 'Luxemburger Wort' o utakmici piše pod naslovom 'Nevjerojatno: Fola je izvukla neriješeno' te naglašava kako su od 65. minute njihovi igrali s igračem manje.

'Hrvatski rekorder po broju naslova bio je neinspiriran, a s vremenom je raslo i nezadovoljstvo na tribinama. Fola je utakmicu držala pod kontrolom,' piše tamošnji dnevnik.

Drugi mediji poput luksemburškog RTL-a također su iznenađeni uspjehom Fole, posebno time što Dinamo nije stvorio mnogo prilika na utakmici.

Što se samih čitatelja njihovih portala tiče, komentari ispod članaka govore kako su vrlo zadovoljni rezultatom, ali ne i optimistični. Neki čak prognoziraju 0:4 u uzvratu, što bi u našem Dinamu svakako odmah potpisali...