odlazi ili ne?

Luka Modrić napokon otkrio Zinedineu Zidaneu svoje planove i treneru ostavio mogućnost izbora

02.04.2020 u 14:08

Bionic
Reading

Španjolski sportski list AS objavio je vijest o željama Luke Modrića i planovima vezanima za nastavak klupske karijere

Već se neko vrijeme piše o sudbini Luke Modrića u dresu madridskog Reala, s kojim je osvojio pregršt naslova i donio mu mnogo veselja.

Naravno, s obzirom na njegove godine, a kojih će u rujnu zaokružiti na 35, ali i nešto manju minutažu ove sezone, te su priče posve razumljive. Tim prije što Real ove godine nije baš uvjerljiv, a čini se da bi mogao ostati i bez važnijih trofeja. Zato se najavljuju i mogući dolasci novih igrača, između ostalih i povratak s posudbe Martina Odegaarda, koji bi mogao zamijeniti hrvatskog reprezentativca.

Ipak, izdanje španjolskog dnevnika As ovog četvrtka na naslovnici ima tekst o Luki Modriću i njegovu želju da svoj ugovor s 'kraljevima', a koji ističe u ljeto 2021. godine odradi do kraja.

'Bilo je nagađanja da će mu Real ostaviti mogućnost da ode, zbog eksplozije Odegaarda u Real Sociedadu, ali Luka je bio prvi koji je rekao Zidaneu da nema problema s odlaskom ako ne zadovoljava standarde. Zbog svog karaktera i osobnosti, kao što je to činio cijele karijere, želio je biti koristan momčadi. I nije razočarao. Čak i na loše dane, kao što je bila zadnja utakmica protiv Betisa, spasio je gol s gol linije. Modrić je deveti Zidaneov najkorišteniji igrač s 1904 odigrane minute i to mu pomaže da održava dobro fizičko stanje s obzirom na ozljede koje je pretrpio zadnjih sezona', piše u tekstu, a koji završava ovim riječima.

'Ono što je najvažnije, Luku u svlačionici doživljavaju kao vođu iz sjene, prvim nakon kapetana Sergija Ramosa, a njegova se riječ jako poštuje kada se govori o bilo kakvom problemu. Obožavatelji Luke Modrića mogu mirno disati, uživat će u Luki i njegovim igrama još barem do 2021. godine.'