JEDNOSTAVNO GA OBOŽAVAJU

Luka Modrić je fenomen! Evo što je ugledni španjolski dnevnik napisao o hrvatskom veznjaku nakon prolaska Reala u polufinale

15.04.2021 u 08:39

Bionic
Reading

Real Madrid plasirao se u polufinale Lige prvaka, a u remiju na Anfieldu protiv Liverpoola (0:0) Luka Modrić opet je bio na visini zadatka, što su istaknuli i španjolski mediji

Hrvatski veznjak ostao je u igri za svoj peti trofej u Ligi prvaka, a ovo je sedmi put da je izborio polufinale s 'kraljevskim klubom'. Učinak Luke Modrića opet je bio od krucijalne važnosti, a prepoznao je to i ugledni sportski dnevnik Marca.

'Ekspert protiv Liverpoola - devet pobjeda u 12 utakmica. Prvi udarac u Madridu je njegov. Kad on ima loptu, njegovi suigrači mogu biti mirni. Ovo je bila komplicirana utakmica, ali Hrvat je fenomen, kad je lopta u njegovim nogama, prilagođava je sebi', napisao je španjolski novinar.

Podsjećamo, nogometaši Real Madrida obranili su u Liverpoolu dva pogotka prednosti iz madridskog dvoboja četvrtfinala Lige prvaka (3:1) odigravši na Anfieldu utakmicu bez pogodaka te će protiv Chelseaja tražiti put prema još jednom finalu.

Luka Modrić je odigrao cijelu utakmicu i uglavnom bio usredotočen na defanzivne zadatke koje je besprijekorno obavio te s 'kraljevskim klubom' sedmi put došao do polufinala Lige prvaka.

  • +12
FC Liverpool - Real Madrid, Liga prvaka, 14.4.2021. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell

Real Madrid se tako nakon tri godine vraća u polufinale Lige prvaka i u prvoj utakmici (27. ili 28. travnja) ugostit će londonski Chelsea, klub koji je u četvrtfinalu izbacio Porto. To ujedno znači da će Hrvatska i ove sezone imati svog predstavnika u finalu 29. svibnja na Olimpijskom stadionu Ataturk u Istanbulu.

To će biti ili Luka Modrić peti put s Realom ili Mateo Kovačić prvi put s Chelseajem, a ukupno treći put u karijeri nakon dva naslova s 'kraljevskim klubom'.