'Modri' žale za pobjedom

Luka Ivanušec otkrio što se dogodilo kada je izbio sam pred golmana Feyenoorda i zašto je promašio najbolju šansu na utakmici

22.10.2020 u 23:33

Bionic
Reading

Dinamo je u prvom kolu Europske lige na Maksimiru remizirao s Feyenoordom (0:0)

Dinamo je u prvom kolu Europske lige na Maksimiru remizirao s Feyenoordom. U prvom poluvremenu su gosti bili bolji, a mogli su i slaviti golom iz penala, ali Livaković ih je u tome spriječio. U drugom dijelu su dobili crveni i Dinamo je mogao do pobjede.

'Ne znam jesmo li zadovoljni ovakvim ishodom. Bila je to tvrda utakmica u kojoj smo mogli pobijediti. Imali smo mi prilike, imali su ih i oni, ali naše su prilike bile bolje. Nažalost, nismo imali sreće. Zaslužili smo više', rekao je nakon utakmice Luka Ivanušec koji je upravo imao i najbolju priliku kada ga je Ademi petom izbacio samog pred golmana:

'Takvu smo situaciju Ademi i ja imali i na treningu, baš neki dan prije utakmice. Bilo je dobro, ali malo mi je preduga lopta bila. Htio sam ju piknuti špicom, ali na kraju je golman uspio obraniti. Šteta.'

Pred kamere Arenasport televizije došao je i Lovro Majer.

'Solidno smo igrali. Na kraju je remi pošten rezultat. U prvom dijelu smo bili u nekom grču, a u drugom smo se digli i počeli igrati bolje. Na poluvremenu smo se dogovorili da budemo smireniji i da se opustimo. Dogovor je bio da pokušamo pobijediti. Šteta što nismo od početka igrali kao s igračem više', zaključio je Majer.

  • +22
Dinamo - Feyenoord, 1. kolo Europske lige, 2020/21. Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.